Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Gevelrenovatie in Amersfoort

Gevelrenovatie in Amersfoort

Is de gevel van jouw woning of pand in Amersfoort toe aan een renovatie? Ben je daarom naar een specialist in gevelrenovatie aan het zoeken? Maak dan kennis met Veldhuizen Gevelrenovatie. Het laten renoveren van een gevel kan het beste door een specialist worden gedaan. De experts van Veldhuizen Gevelrenovatie beschikken over meer dan 12 jaar ervaring. Dat zie je terug in het vakmanschap dat wordt geleverd.

Moet je gevel gerenoveerd worden?

Een gevel is een visitekaartje van een woning of pand. Als deze lelijk is, is dat geen mooi aanzicht voor het huis of je kantoor. Er kunnen scheuren optreden, de gevel kan beklad worden met graffiti, of schade ondervinden dankzij weersomstandigheden. Gevelrenovatie gaat dit tegen. Met het laten renoveren van je gevel verkeert deze weer in goede staat. Daarbij maakt Veldhuizen Gevelrenovatie gebruik van moderne middelen, voor een optimaal resultaat.

Gespecialiseerd in gevelrenovatie en meer

Niet alleen is Veldhuizen Gevelrenovatie expert op het gebied van gevelrenovatie, wij leveren ook allerlei andere werkzaamheden. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor het stralen van gevels, gevelimpregnatie, steigerwerk en voegwerk. Onze diensten bieden we aan in regio Amersfoort. Zo kun je ons ook tegenkomen in plaatsen als Hilversum en Utrecht.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wens je meer informatie of een vrijblijvende offerte te ontvangen? Bel dan naar 033 – 2340 300, of neem contact op via onze website.

https://vg.nl/gevelrenovatie-amersfoort/