Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Een kopersgids voor het kopen van hotmelt in grote aantallen en bulk hotmelt apparatuur

Hotmelt is de nummer één leverancier van hotmelt apparatuur in bulk, variërend van een Nordson hot melt unit en tankloze systemen tot slangen, spuitmonden, rolcoaters en andere hotmelt apparatuur voor hotmelt onderhoud. Als ervaren, langdurige leiders in deze branche hebben ze alles gezien en geprobeerd. Nu willen ze die kennis met u delen en haalt u deze producten vandaag de dag bij verschillende verkooppunten.

Niet geschikt voor iedereen

Bulk hotmelt en bulk-hotmelt apparatuur is niet geschikt voor iedereen. Het is belangrijk om de juiste combinatie van kleefstoffen en doseerhulpmiddelen te kiezen om de kwaliteitsprojecten die uw klanten gewend zijn te voltooien met een efficiëntie die uw bedrijfsresultaten verbetert. Daarnaast speelt ook het juiste hotmelt onderhoud een grote rol.

Thermoplastische of thermohardende die tot een vloeibare toestand worden verhit met een Nordson hot melt unit

“Hotmelt” is een uitdrukking die wordt gebruikt om thermoplastische of thermohardende materialen te beschrijven die tot een vloeibare toestand worden verhit met hotmelt apparatuur, zodat ze kunnen worden aangebracht op en hechtende substraten. Na afkoeling harden ze meestal in vaste toestand uit. Hotmelts worden gebruikt als kleefmiddel op dingen waarmee u dagelijks in contact komt, inclusief kasten en meubels, voedselverpakkingen, werkbladen, grote apparaten, schoenen, matrassen en nog veel meer! De meest bekende, hoogwaardige soorten hotmelt zijn ethylvinylacetaat (EVA), polyolefine, polyamide en reactieve urethanen.

Te bestellen met een bijpassende Nordson hot melt unit

Voor het juiste hotmelt onderhoud is het verstandig om het juiste materieel in huis te halen. Denk hierbij aan een Nordson hot melt unit. De producten kunnen worden gekocht in vaste lijmsticks voor lichter gebruik of in vaste, gomachtige of zelfs vloeibare blokjes, kussens en pellets voor bulkgebruik. Bulk hotmelts worden gebruikt, vaak door elkaar, in hotmelt-doseerapparatuur. Het grootste voordeel van het product ten opzichte van traditionele lijmsticks is de kostprijs. Omdat het minder productie, verpakking en distributie ondergaat, zijn de kosten per pond bulk hotmelt onderhoud een stuk lager,