Holland winkelt
Image default
Bedrijven

DeBetonboorder.nl: Dé sloopspecialist voor heel Nederland

Dé sloopspecialist voor heel Nederland

Beton slopen kan venijnig werk zijn. Het is zwaar, er komt veel troep vrij en het geeft een heleboel herrie. In sommige gevallen is het zelfs de vraag of een muur, vloer of plafond zomaar gesloopt kan worden zonder dat de constructie er teveel onder lijdt. De vakmensen via DeBetonboorder.nl kunnen hiervoor een goede uitkomst bieden. Het slopen van alle soorten beton en steen behoort tot de mogelijkheden, ook als het gaat om gewapend beton.

Beton slopen

Natuurlijk geeft het slopen van beton de nodige rotzooi, maar de vakmannen van DeBetonboorder.nl proberen dit tot een minimum te beperken. En dat scheelt al heel veel. Door netjes te werken is er minder nevenschade. Zo wordt er water gebruikt om het gereedschap te koelen, maar zeker ook om de hoeveelheid vrijkomend stof te verminderen. Bijkomend geluid is lastiger te verhelpen, maar ook dat wordt zoveel mogelijk gereduceerd. Puin wordt verzameld op een daarvoor met de klant afgesproken plaats.

Voordat de beton sloper op de stoep staat bij een klant worden de werkzaamheden zorgvuldig doorgesproken. Dit is nodig om in te schatten hoeveel tijd een vakman nodig zal hebben, maar ook om te bepalen welk gereedschap nodig is om de werkzaamheden het best uit te voeren. Voor de slopers is het fijn om te weten of er bij het werk stroom en water aanwezig is voor de apparatuur.

Omstandigheden

Als de vakman ter plaatse is zal hij nog eens extra meedenken en anticiperen op de situatie. Zo kan hij inschatten of het slopen invloed heeft op de constructie. Zo nodig overlegt hij over de beste oplossing. Het handhaven van de bewapening zou bijvoorbeeld een oplossing kunnen zijn.

Eerlijke prijzen

Het starttarief is 150 euro per opdracht. Veel kleinere klussen kunnen voor dit tarief al worden uitgevoerd. Voor wat intensievere werkzaamheden kan het bedrag oplopen. Dit wordt vooraf met de klant gecommuniceerd. Achteraf wordt een factuur gestuurd. Omdat de beton slopers uit de buurt komen zijn zij goed bereikbaar. Tevens hebben zij relatief weinig reistijd en –kosten per klus. DeBetonboorder.nl neemt zowel kleinere als grote klussen aan, en werkt graag voor de particulier én de aannemer.

Klant staat centraal

U als klant staat centraal. De klant wordt op een vriendelijke en nette manier behandeld en zoveel mogelijk ontzorgd. Wanneer de klant contact zoekt via de website, wordt er binnen 24 uur contact opgenomen om de werkzaamheden door te nemen. Vaak lukt het, als alles akkoord is, om binnen enkele dagen al een ervaren en klantvriendelijke vakman bij de klant aan het werk te zetten.

https://debetonboorder.nl/beton-slopen/