Holland winkelt
Image default
Bedrijven

De voordelen van acrylaat kappen

Acrylaat kappen worden geproduceerd uit glashelder acrylaat en worden voornamelijk gebruikt om producten in of juist op de kap of kubus te presenteren. U kunt het zien als een speciale vitrine op maat. Alle acrylaat kappen voldoen aan de hoogste eisen. Hierdoor zullen uw producten namelijk alleen goed uit zien, maar ook nog eens goed beschermd worden.

Mocht u op zoek zijn naar afwijkende materialen of maten voor de acrylaat kappen, neem dan contact met ons op. We verzorgen ook maatwerk en helpen u graag verder!

Er zijn meerdere soorten plexiglas, in verschillende gradaties als het op kwaliteit aankomt, maar met acrylaat weet u altijd dat u stevig, transparant en krasvrij glas in huis haalt. Er bestaan twee verschillende soorten plexiglas, namelijk geëxtrudeerd (=XT) of gegoten (=GS). 

Geëxtrudeerd plexiglas (plexiglas XT) is goedkoper materiaal. De keerzijde is wel dat het materiaal veel inwendige spanningen heeft, waardoor de plaat tijdens de bewerking snel kan breken. Het plexiglas wordt gewalst om het op de juiste dikte te krijgen.

Plexiglas GS wordt gegoten plexiglas genoemd. Het grote verschil tussen de twee soorten plexiglas is dat gegoten plexiglas duurder is. Maar gegoten plexiglas is duurzamer en kan het beter tegen verschillende bewerkingen. Wanneer er veel bewerkingen moeten worden uitgevoerd wordt dit type plexiglas meestal gebruikt.

Acrylaat kappen kunnen voor u in ieder gewenst formaat worden gemaakt. Indien gewenst leveren wij er een sokkel bij in de door u gewenste kleur. De sokkel zal uitgevoerd worden in MDF of in steigerhout.

Wij leveren hoge kwaliteit acrylaat kappen, tegen een marktconforme prijzen. Voor deze acrylaat kappen gebruiken wij gegoten acrylaat aangezien dat zich beter laat verlijmen dan een geëxtrudeerde variant. Het is ook mogelijk om hem in een kras werend plexiglas te laten uitvoeren. Al onze kappen worden in verstek uitgevoerd, zodat de mooiste hoekaansluiting ontstaat

Waar worden acrylaat kappen voor gebruikt?

Voor musea voor het beschermen van kunst.GebitsreinigingskapVoor winkels voor het presenteren van producten.Voor platenspelers voor het afschermen van de LP.Voor tandartsen die gebitten reinigen.Voor beurzen voor productpresentatie.Voor het beschermen van uw kunst.Kappen voor architecten voor maquettes.Kappen voor modelbouw.

En uw creatieve geest! Meer weten over acrylaat kappen? Op de website van Vink Techniek vindt u alles wat u moet weten over acrylaat kappen en de bijbehorende toepassingen.