Holland winkelt
Image default
Bedrijven

Beddengoed van SNURK

Maak met het beddengoed van SNURK van slapen een feestje! Want alle dekbedovertrekken worden gemaakt van 100% biologisch katoen en bedrukt met een originele, homemade fotoprint. Met SNURK komen dromen uit! Van jong tot oud, bij SNURK vind je voor iedereen een passend overtrek.

Baby beddengoed

Nieuw in de SNURK collectie is beddengoed speciaal gemaakt voor het ledikantje. De SNURK lakens en hoeslakens zijn er voor de kleinste SNURKers. Welke uitvoering je ook kiest, al het SNURK baby beddengoed zogt voor slaapcomfort dankzij de natuurlijke materialen. GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, dat slaapt wel zo lekker.

Kinder beddengoed

De SNURK lijn kinderovertrekken is een begrip en wereldwijd populair. Droomt jouw kind om een echte astronaut, prinses, professionele ballerina of voetballer te worden? Het interactieve element van SNURk dekbedovertrekken zorgen er voor dat kinderen s’nachts in hun eigen bed willen blijven liggen. Naast de standaard 1-persoons maten, zijn de prints er ook in ledikant en junior maat. En wist je dat veel SNURK kinderprints er ook zijn in 2-persoons maten? Voor kinderen met een groot bed, of volwassenen met een jonge geest!

Volwassenen beddengoed

Ook voor grote SNURKers is er kwalitatief beddengoed met mooie fotoprints. Neem bijvoorbeeld een duik in het Pool dekbed, ga naast Ollie de kat liggen of steun Stichting Zwerfjongeren Nederland door te slapen onder een kartonnen dozen print. De tijd van saai beddengoed is voorbij! Ook uitermate geschikt als cadeau voor verjaardagen of de feestdagen.

Biologisch katoen uit Portugal

Alle dekbedovertrekken worden gemaakt van 100% biologisch katoen, GOTS-gecertificeerd. Goed beddengoed dus, in de breedste zin van het woord. Alle producten worden mens- en planeetvriendelijk geproduceerd in Portugal. Je bekijkt de hele collectie op www.snurk.nl. Slaap leuker!