Ik heb een man die alles al heeft; als hij iets leuk vindt of iets nodig heeft dan wordt het gewoon gekocht. Dat maakt het steeds weer lastig als er een gelegenheid aankomt waarbij er kadootjes moeten worden gekocht. Vaderdag, Kerstmis, elke keer is het weer lastig om te bedenken waar ik hem blij mee kan maken. Want dit zijn ook van die gelegenheden waar je geen vermogen aan uitgeeft, maar een betaalbaar kadootje zoekt. Nou is mijn man weliswaar een liefhebber van luxe, er zijn bepaalde zaken die hem totaal niet interesseren. Zoals ondergoed en sokken. Daar waar hij zelf zijn kleding zorgvuldig uitzoekt, laat hij de sokken en het ondergoed aan mij over.

Verrassend ruime keuze

Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook niet zoveel aandacht besteed aan het ondergoed van mijn man. Ik koop het als het nodig is en let niet op het merk, maar wel op de print. That’s it. Maar voor Vaderdag had ik nu het idee hem eens te verrassen met een paar goede, mooie boxershorts. Ik wist niet wat ik zag toen ik op internet rondkeek. Zoveel keus en vooral .. Zoveel mooie boxershorts! Dat werd moeilijk kiezen!

Stoere boxershorts

Uiteindelijk heb ik me gericht op cavello boxershorts die stoer zijn, mooi en van een luxe kwaliteit. Precies wat er bij mijn man past. Uiteindelijk kwam ik terecht bij het merk Cavello. Deze vielen bij mij direct op door de modieuze modellen met lange pijpen en super mooie prints. Opvallend vond ik ook de stiksels die zo duidelijk aanwezig zijn, dat geeft ze een stoere look. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik ook goed. Ze worden per paar verkocht en ik had al snel mijn keuze gemaakt. Ik heb ze besteld bij ikwilondergoed.nl, want daar verkopen ze uitsluitend goede merken en dat geeft mij een goed gevoel.

http://www.ikwilondergoed.nl