Holland winkelt
Image default
Auto’s en Motoren

Houd alles bij met de rittenregistratie voor een bedrijfsauto

Met de fijne rittenregistratie voor een bedrijfsauto houd jij altijd in de gaten waar de auto die jij aan een van de medewerkers hebt meegegeven zich bevindt. `dit is niet alleen fijn om te weten, maar er zitten meerdere voordelen aan verbonden. Met de GPS tracker wordt de bedrijfsauto altijd in de gaten gehouden en kan je zien op welke exacte locatie deze bevind, maar ook kun je terug kijken waar de auto is geweest en hoeveel kilometers er zijn geerden op welke tijdstippen. De rittenregistratie voor een bedrijfsauto is een zeer nauwkeurig systeem dat voor een werkgever erg fijn is om mee te werken. Je moet namelijk ieder jaar doorgeven hoeveel kilometers er zijn gereden met de bedrijfsauto’s en dat kun je op deze manier gemakkelijk zien.

 

Verbinding met de app

De techniek achter de rittenregistratie voor een bedrijfsauto is niet heel ingewikkeld, maar vergt wel enige kennis. Er wordt een GPS signaal gebruikt in de auto die in combinatie met een 4G verbinding contact maakt met de app die op jouw toestel is geïnstalleerd. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de krachtigste GPS tracker die er is en deze is ook zeer gemakkelijk in de auto te plaatsen. Hierdoor heb je altijd een live inzicht in alles wat er met de auto gebeurt en dus ook de rittenregistratie voor een bedrijfsauto wordt hiermee opgehaald.

 

Black box is eenvoudig te plaatsen

De GPS tracker die gebruikt wordt voor de rittenregistratie voor een bedrijfsauto wordt ook wel een black box genoemd. Deze is heel klein en fragiel en daarom in iedere auto eenvoudig te installeren. Ook heeft het apparaat nog meer voordelen, want je kunt hier ook mee zien hoe je de volgende keer wat zuiniger kunt rijden waardoor je minder kosten verbruikt. Je bespaart dus geld en een hoop administratief werk.