Holland winkelt
Image default
Attracties

Een indoor speeltuin nabij Tilburg die een hele dag volop speelplezier biedt

Het leukste uitje met de kinderen beleeft u in de indoor speeltuin van Kids Wonderland in Molenschot, niet ver van Tilburg. Ieder kind zal terugkijken op een geweldige tijd in dit omvangrijke avonturenpark. Glijbanen, klimtoestellen, trampolines en zelfs lasergames; in deze 2500 vierkante meter grote indoor speeltuin nabij Tilburg is van alles te beleven! De thematisering van deze speeltuin is bovendien fantastisch; de unieke attracties bieden iedere keer weer een ander spannend avontuur. Wilt u de kinderen volop laten genieten en spelen in deze prachtige binnenspeeltuin in Molenschot? Lees verder, bekijk de website en neem contact op met Kids Wonderland om uw arrangement of tickets te reserveren.

Diverse arrangementen voor allerlei gelegenheden

Kids Wonderland is een ware droomwereld voor kinderen die plezier biedt voor de hele dag. Daarom is de indoor speeltuin van dit avonturenpark ook perfect voor bijvoorbeeld kinderfeestjes en schoolreisjes. Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en wilt u hem of haar dit groots laten vieren met vriendjes en vriendinnetjes? Wat is er dan leuker dan deze indoor speeltuin in de buurt van Tilburg! Om het u gemakkelijk te maken, geeft Kids Wonderland u de keuze uit diverse arrangementen met eigen thema. Kies hierbij uit:

  • Wonderfeest
  • Avonturenfeest
  • Piraten of Prinsessenfeest
  • Linny & Berry Feest

Zo is er voor iedere jarige een leuk bijpassend thema die helemaal in de sfeer van het feest past. Bovendien genieten de kinderen van onbeperkt ranja en krijgen ze een eigen tafel waar ze af en toe even kunnen uitrusten. Als ouder of begeleider kunt u plaatsnemen in de horecagelegenheid om te genieten van een lekker hapje en drankje. Organiseert u een schoolreisje? Ook dan heeft u volop mogelijkheden!

Ook volop plezier in de zomer

In de zomer denkt u misschien niet direct aan een indoor speeltuin, maar ook juist dan is Kids Wonderland de ideale plek voor een uitje in de buurt van Tilburg! Ze hebben namelijk ook een grote buitenspeeltuin met een sfeervol terras. Zo kunnen de kinderen afwisselen tussen vele attracties in de binnen- en buitenaccommodatie. Ontdek alle mogelijkheden en plan dit geweldige uitje vandaag nog!

https://www.kidswonderland.nl/