Holland winkelt
Image default
Aanbiedingen

Spirituele horoscoop voor april

Horoscoop Ram (21 maart – 19 april)

 

Gefeliciteerd met je verjaardag Ram! Je zult veel zwaarbevochten overwinningen op je werk hebben! Je carrière kan omhoogschieten op manieren waar je naar hebt gestreefd, en misschien zelfs hebt opgegeven. Wees enthousiast, maar richt je ook op nieuwe doelen die je kunt stellen nu deze deuren voor je zijn geopend. Plan actiestappen en voer ze uit, zodat u uw klim naar grootsheid kunt voortzetten! Neem affirmaties ook serieus. Kies er twee of drie die resoneren en maak er je mantra’s van.

 

Horoscoop Stier voor april (20 april – 20 mei)

Hoe hard je ook worstelt, blijf doorgaan met je meditatie of spirituele oefening. Let op negatieve berichten die je in je hoofd speelt. Je hoeft niet alles te geloven wat je denkt! Daag je gedachten uit en denk na over positieve alternatieve uitkomsten. Ironisch genoeg gaat het veel beter met je dan je denkt op veel gebieden van je leven en er komt binnenkort feedback die je zorgen wegneemt! Maar je waarde van binnenuit voelen is nog waardevoller, toch?

 

Horoscoop Tweelingen voor april (21 mei – 20 juni)

 

Je kunt een nieuwe relatie beginnen als Venus je teken binnengaat! Zorg ervoor dat je diep met deze persoon kunt communiceren en je niet alleen concentreert op het hebben van ‘gemeenschappelijke dingen’. Je vermogen tot intimiteit neemt toe en je hebt een partner nodig die dat weerspiegelt. Probeer activiteiten en hobby’s die je altijd al hebben gefascineerd. Dit leidt tot nieuwe vrienden (en misschien die nieuwe liefde!). Wijd jezelf toe aan een meditatie of spirituele oefening en blijf erbij, zelfs als het je na een tijdje “verveelt”. Verveling is een signaal dat je op het punt staat door te breken!

 

Kreeft (21 juni – 22 juli)

 

Saturnus verandert tekens, waardoor je schaamte en zelfkritiek kunt genezen! Ontwikkel zelfcompassie. Oefen vergeving voor uzelf en anderen, met behoud van gezonde grenzen. Relaties zullen zich verdiepen, en relaties die dat niet doen, zul je de moed hebben om los te laten. Je kunt mensen ontmoeten die fungeren als inspirerende gidsen. Je hebt ook inzicht in manieren waarop je jezelf saboteert op het gebied van financiën!

 

 

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 

Saturnus verhuist bijna drie jaar naar Waterman en helpt je relaties te verstevigen. Mediteer over je waarden en het type persoon dat je wilt aantrekken. Als u een partnerschap aangaat, kijk dan hoe uw principes op één lijn liggen en praat over het creëren van meer samenhang op die gebieden. Je zult ook doorbraken in je gezondheid hebben, vooral als je allergieën hebt gehad, eetbuien hebt gehad of slecht hebt geslapen. Reik uit naar vrienden die je aan het lachen maken en je opbeuren. Plan samen met hen leuke activiteiten!

 

Maagd (23 aug. – 22 sept.)

 

Als Saturnus ongeveer drie jaar in Waterman komt, let dan op je gezondheid, maar op een nieuwe manier! Je bent op de hoogte van de nieuwste supplementen en gezondheidsgadgets, maar hoe zit het met het prijzen van je lichaam voor haar sterke punten in plaats van je te concentreren op haar tekortkomingen? Disciplineer jezelf om te genieten van je belichaming, terwijl je natuurlijk keuzes maakt die je vitaliteit ondersteunen. Relaties zullen bloeien. Je humeur zal verbeteren. Verbinden met vreugde zal je beste middel zijn!

 

Weegschaal (23 sept. – 22 okt.)

 

Maak opnieuw verbinding met je spirituele oefening, of verfris het als je je ongeïnspireerd voelt. Doe waar je van houdt en maak er een meditatie van. Dans! Kunst maken! Wees in de natuur! Neem een ​​bad met geurende oliën! Verken de gebieden waar je blokkades voor plezier hebt en ga op pad om die obstakels te ontmantelen. Laat uw dierbaren weten wat u ontdekt, zodat ze u eraan kunnen herinneren wanneer u uzelf “plezier saboteert”! Bouw ook bruggen met familieleden met wie u scheuren of een verbroken verbinding heeft gehad.

 

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

 

Deze maand kun je echt verraad genezen en meer vertrouwen! Onthoud dat datgene waar je je op concentreert, groeit, en als Schorpioen is het gemakkelijk om negatieve herinneringen opnieuw af te spelen. Mediteer om het gif van wrok los te laten, terwijl je de wijsheid behoudt die je hebt opgedaan met levensuitdagingen. Je trekt mensen aan die betrouwbaarder zijn en je kunt je vermogen tot intimiteit en vreugde vergroten! Je kunt ook een nieuwe vriend op het werk ontmoeten die je echt “pakt”!

 

Boogschutter (22 november – 21 december)

 

Mediteer op je waarden om relaties te verbeteren. Maak vervolgens een lijst met de kwaliteiten die u nodig heeft in een partner. Als u single bent, zal dit helpen nieuwe personen te trekken die “bij uw rekening passen”. Indien al verbonden, zal dit de communicatie openen om een ​​betere afstemming tussen jullie te creëren. Ook op het gebied van financiën kun je grote doorbraken realiseren! Je kunt ook materiële doelen prioriteren, zodat je verstandig kunt plannen en duidelijke stappen kunt zetten om je dromen te verwezenlijken.

 

Steenbok (22 december – 19 januari)

 

Richt je meditaties op overvloed! Het is spiritueel om gebruik te maken van de financiën, vreugde en “goede dingen” die speciaal voor jou opzij zijn gezet! Open je geest om te ontvangen en alles zal binnenstromen. Je neemt niet van anderen. . . je opent je eigen goddelijke pakhuis! Spreek ook positieve, liefdevolle en bemoedigende woorden tegen je lichaam om je gezondheid en ook je lichaamsbeeld te verbeteren. Zoek naar de schoonheid en wonderen van je fysieke vorm en je zult ze vinden!

 

Waterman (20 januari – 18 februari)

 

Saturnus is voor een verblijf van bijna drie jaar in uw teken verhuisd. Het is een tijd om te beginnen met het onderzoeken van uw waarden en het stellen van doelen die daarop aansluiten. Terwijl je mediteert en mindful leeft, zul je zien dat je meer innerlijke bronnen hebt dan je eerder dacht! Wees op uw hoede voor “toevalligheden” die in feite spirituele synchroniciteit zijn. Wees niet bang om groots te dromen op alle gebieden van je leven, en volg intuïtieve ingevingen die tot hun manifestatie zullen leiden! Vissen (19 februari – 20 maart) – Het is tijd om je onderbewustzijn te reinigen van allerlei beperkende ideeën. Mediteer op de wortels van deze angstige, wrokkige of negatieve overtuigingen. Je zult je zo ontlast voelen als je de moeilijke ervaringen vergeeft, terwijl je de opgedane wijsheid behoudt. Kijk ook naar uw voedings- of levensstijlkeuzes om te zien wat slaapstoornissen, angst of depressie zou kunnen veroorzaken. (Zelfs giftige chemicaliën in schoonmaak- of schoonheidsproducten?) Zorg ervoor dat je contact maakt met positieve, spiritueel gecentreerde vrienden om je inspiratie en plezier te bezorgen!

 

https://www.horoscoop-luna.nl