Holland winkelt
Image default
Aanbiedingen

Eerlijk Private Lease Vergelijken

 

Private Lease Aanbiedingen vergelijken

 

Het vergelijken van private lease aanbiedingen houdt meestal op bij het vergelijken van de prijs bij een bepaalde looptijd en aantal kilometers per jaar. Maar er zijn meer punten die meegenomen moeten worden in een eerlijke vergelijking om de beste private lease aanbieding te kunnen kiezen.

5 Aandachtspunten bij Private Lease Vergelijken

  • Vergelijk met de gewenste looptijd en kilometers
  • Schadevrije jaren
  • Eigen risico
  • Meerkilometers
  • Opzegvergoeding

Vergelijk met de juiste looptijd en kilometers

De looptijd en het aantal kilometers per jaar bepalen samen met de gekozen auto voor het grootste deel het leasetarief. Om eerlijk te vergelijken is het belangrijk dit altijd te doen op basis van de gewenste looptijd en kilometrage. De geadverteerde vanaf prijs is vaak een lokkertje.

Schadevrije jaren

Schadevrije jaren zijn belangrijk bij het eerlijk vergelijken van private lease aanbiedingen omdat er leasemaatschappijen zijn die de maandelijkse leasetermijn verhogen als u geen of slechts enkele schadevrije jaren hebt. Terwijl er ook leasemaatschappijen zijn waarbij het leasebedrag niet wordt verhoogd als u geen schadevrije jaren hebt.

 

Eigen Risico bij schade

Rijdt u regelmatig schade, dan is het eigen risico een belangrijk punt in de private lease vergelijker. Het eigen risico bij schade varieert tussen de 225 en 500 euro.  Het eigen risico of is het maximale bedrag betaalt moet worden per niet verhaalbaar schadegeval.

Meer en minder kilometers

Rijd je meer dan overeengekomen dan moet er bijbetaald worden. Wordt er minder gereden dan krijg je geld terug, of niet. De verrekening van de meer- en minderkilometer prijs varieert flink. Hoe de kilometers verrekend worden staat altijd bij de private lease aanbieding. Let hierop.

Berekening van de opzegvergoeding

Met de berekening van de opzegvergoeding krijgt je alleen te maken als je voortijdig de private leaseovereenkomst wilt beëindigen. Voor de resterende looptijd betaalt je een opzegvergoeding. Dit percentage varieert tussen de 25% en 50% van de resterende maandbedragen.

Er is wel een maximale opzegvergoeding bepaald vanuit het Keurmerk Private Lease. Hiermee word je beschermt. Mocht je de kans groot achten dat de overeenkomst eerder wordt opgezegd, dan is het percentage dat betaalt moet worden over de resteren maanden ook een factor om op te letten.

Eerlijke vergelijker

Private lease aanbiedingen vergelijken is dus niet zo makkelijk. Leaseauto.nl heeft een private lease vergelijker ontwikkeld die met alle factoren rekening houdt. Lekker makkelijk en snel. Zij hebben ook adviseurs die kosteloos kunnen helpen bij het vergelijken van aanbiedingen.  

 

Private Lease Modellen

Wendbare compacte auto’s blijven populair om privé te leasen. Zo staan de Toyota Aygo en Volkswagen up al jaren in de top 10. 

 

Private Lease

Peugeot modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Peugeot Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

 

https://leaseauto.nl/